Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Monica Gabor s-a RECASATORIT!

Monica Gabor isi reface viata.

Monica Gabor s-a casatorit cu miliardarul chinez... cel putin asa sustine sora sa, Ramona Gabor.

Ramona a dedicat o postare de pe Facebook lui Mr Pink, in care il lauda pentru succesul sau in afaceri. Modelul a postat o imagine cu coperta revistei arabian Business, revista pentru care chinezul a oferit un interviu:

Not only a man of success, a man of value... So proud of my brother in law.” (Nu doar un barbat de succes, ci si un om de valoare. Sunt atat de mandra de cumnatul meu.) – este mesajul care insoteste imaginea.

O postare care lasa loc de interpretari privind o eventuala casatorie intre Monica si Mr Pink. In ciuda intrebarilor din partea fanilor sai, Ramona a refuzat sa ofere mai multe detalii.

Monica si Mr Pink sunt impreuna de doi ani si, potrivit declaratiilor Monicai, relatia este destul de serioasa, cei doi planificand viitorul impreuna:

Citește și:

"Nu stiu daca viitorul meu va mai fi in Romania, ma duc acolo unde sunt iubita si unde mi se dau sanse la o viata mai buna. Ma simt bine in Statele Unite. Incerc sa impac viata de familie cu latura profesionala. In cazul meu, daca nu exista iubire, nu ma pot simti implinita. Marele regret al vietii mele este lipsa prezentei constante a copilului meu. Insa imi mai doresc un copil" – declara Monica in urma cu cateva luni pentru ziarulring.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.