Setari Cookie-uri

Video: Kim Kardashian, aparitie PENIBILA la tv

Cum a aparut dupa sapte saptamani in care s-a ascuns de paparazzi?

Kim Kardashian anunta cu surle si trambite ca in cursul zilei de vineri va aparea la mama sa, Kris Jenner, in emisiune. Jurnalistii au stat lipiti de tv pentru ca nu cumva sa rateze momentul… doar a fost ascunsa timp de sapte saptamani (cea mai lunga perioada din viata sa in care a stat departe de presa). Toata lumea se astepta ca aceasta aparitie sa fie una de exceptie.

Nici vorba! P Diddy a fost invitat pe platourile de filmare ale talk show-ului lui Kris Jenner, spunandu-i acesteia ca are un clip in premiera pentru ea… si, poc!, un filmulet cu Kim.

„Hey, mama. Vreau doar sa te felicit pentru emisiunea ta. Imi pare rau ca nu am putut fi acolo, insa iubesc sa stau acasa un pic prea mult. Dar ma uit la emisiunea ta in fiecare zi si esti incredibila. Chiar esti potrivita pentru a face asta. Am vrut doar sa iti zic ca te iubesc si sa ai un show incredibil.” – este mesajul lui Kim.

Citește și:

Ei chiar cred ca nimeni nu isi da seama ca totul este regizat? „Surprinsa” peste masura si extrem de emotionata, Kris a inceput sa planga... sau, cel putin, incerca sa isi stearga lacrimile inexistente cu un prosop.

Gurile rele spun ca iubita lui Kanye refuza sa apara la evenimente mondene deoarece nu a reusit sa revina la silueta de dinainte de sarcina.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.