Setari Cookie-uri

Serban Huidu, mesaj de ADIO

Mesajul emotionant lasat de carcotas.

Serban Huidu trece prin momente extrem de dificile – mama sa, Sabina Daniela, s-a stins din viata saptamana trecuta, intr-un spital din Viena.

Potrivit Cancan, boala cu care femeia a luptat timp de cinci ani, a recidivat. Exista zvonuri potrivit carora trupul Sabinei Daniela s-ar afla inca la Viena, urmand sa fie adus in tara zilele acestea, insa unele persoane sustin ca femeia a fost deja inmormantata.

Chiar daca nu mai este la fel de activ pe blogul sau, Serban Huidu a tinut mortis sa ii scrie mamei sale un post. Este vorba despre un mesaj emotionant de adio, prin care multumeste celei care i-a dat viata pentru ceea ce a ajuns:

Mi-am luat ramas bun zilele trecute de la cea care mi-a dat viata, cea care a trecut prin toate grozaviile descrise mai sus si cea care m-a invatat ceea ce sunt azi. Iti multumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele si relele mele si nu voi uita niciodata de unde am plecat si ce m-ai invatat. Am sa ma straduiesc sa fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mama!", a scris Serban pe blogul personal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.