Setari Cookie-uri

Video: Prima reclama la cosmetice... fara pic de machiaj. Cum arata fata modelului?

Un alt mod de a promova produsele cosmetice.

Reprezentantii L'Oreal s-au gandit la un mod inedit de a isi promova produsele: un spot publicitar in care modelul nu poarta machiaj. Acestia au ales ca noua imagine sa fie Cheryl Cole, apreciata pentru frumusetea sa naturala.

Cantareata, in varsta de 30 de ani, a acceptat sa realizeze o reclama in care este complet naturala: fara machiaj, fara retusuri, fara Photoshop.

Purtand o rochie neagra simpla, Cheryl a purtat doar putina mascara (pentru volumul genelor) si o crema de fata – Magic Touch Instant Blur cream.

Cu parul prins intr-un coc la spate, Cheryl pozeaza increzatoare, demonstrand ca nu ai nevoie de machiaj pentru a te simti bine in pielea ta.

Foto: Guliver/ Splash News

Foto prima pagina: Shutterstock.com

"Am crezut ca voi fi nervoasa si speriata pentru ca este pentru prima data cand nu port machiaj la o sedinta foto. Nu am folosit nici macar fond de ten. A fost incredibil, pistruii mei s-au simtit liberi si fericiti. Noua crema de fata este perfecta pentru orice tip de ten: inchide porii, lumineaza tenul si imbunatateste textura tenului." – a declarat Cheryl Cole, informeaza Dailymail.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.