Setari Cookie-uri

Foto: Ce viata de lux duce Monica in America!

Monica traieste ca o printesa.

Monica Gabor se bucura de o viata cum numai in filme vezi. Chiar daca toata lumea credea ca dupa divortul de Irinel Columbeanu va ajunge din nou in Bacau, iata ca Moni a avut planuri mari pentru ea... si a reusit ce si-a propus.

Aceasta traieste de mai bine de doi ani in America, alaturi de unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Mr Pink. Modelul, care defileaza doar de placere (si nu pentru bani) traieste pe picior mare in State: se plimba cu masina cu sofer personal, locuieste in cel mai luxos cartier din Beverly Hills si merge la cele mai importante petreceri private cu vedete – pentru promovarea bauturii Mr Pink.

Monica a postat recent pe contul sau de Facebook doua fotografii in care se lauda cu viata sa de vis: mic dejun pe terasa unui hotel de cinci stele si plimbare cu o limuzina de sute de mii de euro:

"Buna dimineata! Multumesc din suflet pentru urari si felicitari! Va doresc aceleasi lucruri minunate! Sa aveti parte de o viata indestulata si mai ales sa fiti inconjurati de iubire!" – este mesajul care insoteste cele doua fotografii.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.