Setari Cookie-uri

Lady Gaga, complet goala intr-un clip video!

Gaga si cel mai indraznet clip.

Cantareata americana Lady Gaga a acceptat sa apara complet goala intr-un clip de promovare a unui proiect initiat de artista sarba Marina Abramovic, informeaza music-news.com, potrivit Mediafax.

Lady Gaga promoveaza in videoclip Institutul Marina Abramovic (Marina Abramovic Institute/ MAI), o institutie din New York rezervata artelor si meditatiei.

Aceasta scoala neconventionala ii incurajeaza pe participanti "sa isi creasca nivelul de constientizare asupra propriilor experiente fizice si mentale", potrivit site-ului MAI.

Lady Gaga a adoptat "metoda Abramovic" aparent fara niciun fel de efort in acest videoclip de doua minute, intitulat "The Abramovic Method Practiced by Lady Gaga", care a fost postat miercuri pe contul MAI de pe platforma Vimeo.

Artista americana, care adora provocarile de orice natura, apare complet goala intr-un videoclip turnat pentru a promova acest proiect artistic. Lady Gaga apare in pozitii bizare, intr-un decor uneori infiorator, adeoseori cu ochii acoperiti. Insa ceea ce socheaza de aceasta data nu este nuditatea cantaretei, ci mai degraba vocea ei: coloana sonora a videoclipului este compusa dintr-o singura nota muzicala, pe care Lady Gaga o prelungeste, scotand un sunet gutural, cat mai mult (si mai tare) posibil.

Citește și:

Artista sarba, in varsta de 66 de ani, a lansat proiectul Marina Abramovic Institute pe platforma de crowdfunding Kickstarter, unde spera sa obtina donatii de 600.000 de dolari pana pe 25 august. Aceasta suma este destinata renovarii unei cladiri din New York, unde vor fi "prezentate si conservate lucrari artistice de durata, precum dans, teatru, film, opera si alte forme care ar putea sa se dezvolte in viitor", potrivit comunicatului postat pe site-ul MAI. Pana joi, la pranz, proiectul initiat de Marina Abramovic primise donatii in valoare de 232.661 de euro.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.