Setari Cookie-uri

Claudia Cream este MAMICA!

Povestea secreta a Claudiei Cream.

Claudia Pavel de la Cream este in culmea fericirii, de cand a devenit mamica. Cantareata, care s-a retras de cativa ani din peisajul monden autohton, a dat nastere unui baietel de care este mandra nevoie mare.

Fericitul eveniment a avut loc in toamna anului trecut la o clinica particulara din Los Angeles, oras in care artista locuieste impreuna cu logodnicul sau.

Viata Claudiei Pavel s-a schimbat radical de cand a plecat in America. Cantareata obisnuia sa-si viziteze sora mai mare in S.U.A., pe Paula, insa nu se astepta ca in escapadele ei sa intalneasca marea dragoste.
Claudia (28 de ani) se iubeste de trei ani cu un american, fost baschetbalist, care acum are in grija de o afacere de familie. Tanarul este mai mare cu cinci ani decat cantareata de la Cream.

Povestea de dragoste a celor doi i-a luat prin surpindere si pe parintii artistei, care se tot intrebau de ce Claudia pleaca atat de des peste Ocean. O data ce au aflat raspunsul, cantareata a avut unda verde sa dea frau liber sentimentelor si a devenit intre timp si mamica unui baietel.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.