Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu traieste COSMARUL vietii sale

Cel mai horror cosmar al vedetei de televiziune.

Mihaela Radulescu este panicata. Aceasta a renuntat la cariera profesionala pentru a ii asigura fiului sau, Ayan, o educatie ca la carte. Fosta vedeta de televiziune s-a mutat tocmai la Monte Carlo, Monaco, fiind de parere ca acesta este cel mai bun loc pentru a isi creste copilul.

Dar iata ca cea mai mare temere a sa s-a adeverit: dintr-un copil obisnuit Ayan s-a transformat intr-un pusti de bani gata.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Mihaela vorbeste despre aceasta problema in cel mai recent post scris pe blogul sau personal:

N-am fost un copil de bani gata, dar am senzatia ca sunt mama unui asemenea copil. Ma uit la mormanul lui de jucarii, la dulapul ticsit de hainute, la casa in care sta si-mi aduc aminte de casa copilariei mele… De bucuria imensa cu care asteptam Craciunul sau ziua mea, singurele doua ocazii certe de a primi… o jucarie sau hainute noi.

Citește și:


Mi le doream atat de mult, faceam toate demonstratiile posibile de cumintenie si le pretuiam ca pe niste exponate de muzeu. reuseam cumva sa ma joc, tot atatea ore cate se joaca fiul meu, cu… nimic. Cu imaginatie, cu crengute, carpe, boabe de fasole, papusi ieftine si alte accesorii transformate in… orice. Sunt convinsa ca bucuria o traiam la fel, ca dragostea o simteam identic.


In aceste conditii, ma intreb sincer prin ce mecanisme isi va dezvolta fiul meu sau alti copii crescuti in puf vointa, ambitia, dorinta de a ajunge undeva?
” – scrie Mihaela pe blogul sau.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.