Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru noul clip!

Mama ei a venit din America pentru a o tunde.

Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru filmarile noului ei clip, „Daca ar fi”. Mama ei, hairstylist in New York, a venit special in Romania pentru a-i asigura stylingul si a-i taia bretonul. Noua coafura a Andei Adam se incadreaza perfect in look-ul sport ales conform scenariului noului clip.

Dupa succesul fulminant al piesei „AMO”, ce i-a facut pe multi sa considere ca 2013 este „anul Andei Adam”, artista a filmat ieri un nou videoclip, pentru a doua piesa produsa de echipa HaHaHa Production.

Este vorba de melodia „Daca ar fi”, ce urmeaza sa fie lansata in curand. Pentru filmarile noului clip, ce au avut loc pe un stadion de rugby, Anda a adoptat o noua coafura. A renuntat la buclele aurii si si-a indreptat parul alegand sa poarte stilul de breton pe care l-a avut in urma cu multi ani, dupa succesul inregistrat cu piesa „Selecta”.

Citește și:

Coafura a intregit vestimentatia sport pe care a ales sa o poarte: pantaloni albi si un top negru asimetric pe care era inscriptionat mesajul „La vie est belle” (Viata e frumoasa).

Insa detaliul care a atras atentia cel mai mult a fost accesoriul auriu cu totul special pe care l-a purtat la mana stanga. Mai exact, o bratara legata de inele prin cinci articulatii ca de schelet uman.

Mama artistei a venit in Romania special pentru filmarile noului clip. Cu aceasta ocazie, si-a oferit serviciile de hairstylist, taindu-i bretonul si avand grija ca parul indreptat sa nu aiba niciun fir rebel.

In noul clip, Anda este inconjurata de un grup de dansatoare, dar si de Roxana Vancea, prietena ei din emisiunea „Splash” de la Antena 1, dar si de un manechin din echipa lui Catalin Botezatu, care a venit special la Bucuresti pentru filmari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.