Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, ipoteza soc in scandalul bataii

Detalii ies la iveala.

Un apropiat al celor doi face dezvaluiri care ar putea schimba total datele scandalului dintre cantareata si fostul ei impresar, Marcel Prodan.

Rasturnare de situatie in conflictul dintre Alexandra Stan si Marcel Prodan. Un apropiat al celor doi a povestit, pentru Click!, ca in ziua in care a fost agresata de impresar, Alexandra a sarit prima la bataie.
Astfel s-ar explica si de ce vedeta nu a facut plangere pentru agresiune, ci doar pentru santaj.

Imaginea Alexandrei Stan (24 de ani) cu fata tumefiata a impresionat intreaga opinie publica. Marcel Prodan (34 de ani), supranumit de presa "impresarul bataus", a fost pus la colt si condamnat pentru violenta sa. La doua luni de la incident, un apropiat al celor doi face dezvaluiri uluitoare, care o pun pe Alexandra Stan intr-o cu totul alta lumina.

Persoana care s-a aflat in preajma celor doi cand acestia inca formau un cuplu a povestit, pentru Click!, despre tensiunile dintre Alexandra si Marcel.

Citește și:

Potrivit acesteia, Alexandra are o personalitate vulcanica, deseori Marcel fiind cel care o tempera. Discutiile aprinse intre ei erau adesea generate de cariera artistei, dar si de gelozia Alexandrei, care se simtea eclipsata de noua achizitie a lui Prodan, Kaiia, o cantareata ucraineanca.

Mai multe detalii + foto pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.