Setari Cookie-uri

Andreea Marin SE MARITA?!

Surprize - Surprize de la Andreea Marin.

Andreea Marin simte din nou fluturasi in stomac. Dupa divortul dureros de Stefan Banica Jr, fosta zana a Surprizelor a reusit sa isi gaseasca alinarea in bratele medicului sau, Tuncay Ozturk. Chiar daca intre ei este o diferenta de mai bine de 18 ani, se pare ca lucrurile evolueaza cu pasi rapizi.

Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, turcul venind tot mai des in Romania. Potrivit Libertatea, cei doi si-au achizionat impreuna un apartament de lux in centrul Capitalei. Si pentru ca Tuncay este un barbat extrem de apropiat de familia sa, acesta si-a adus si parintii in Bucuresti pentru a isi da acordul cu privire la locuinta.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Pentru intalnirea cu viitorii socri, Andreea a purtat o tinuta extrem de sobra: fusta maxi si un tricou simplu, fara decolteu. Aceasta a renuntat la machiaj si la tocuri pentru a ii impresiona pe parintii lui Tuncay, informeaza Libertatea.

Citește și:

Turcul Andreei petrece tot mai mult timp in Bucuresti, insa niciodata nu a mers la vila iubitei sale (din respect pentru Stefan Banica si fiica sa, Violeta). Pentru a nu mai scoate bani din buzunar pe chirie, acesta a hotarat sa isi cumpere un apartament. Si nu singur, ci cu ajutorul Andreei. Potrivit sursei mai sus citate cei doi au scos din buzunar suma de 90.000 de euro pentru un apartament de lux din Dorobanti.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.