Mark Zuckerberg, in culmea disperarii. Toti cei care au cont Facebook pot pati asta!

Mark Zuckerberg, in culmea disperarii. Toti cei care au cont Facebook pot pati asta!
Kudika
22 August 2013

Probleme grave pentru Zuckerberg.

Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, creatorul acestei platforme de socializare online, a fost piratata de un internaut palestinian, care spune ca a dorit sa atraga atentia asupra unei vulnerabilitati a retelei accesate, informeaza europe1.fr, potrivit Mediafax.

Tanarul palestinian sustine ca numeroasele mesaje pe care le-a trimis administratorilor retelei Facebook au ramas fara raspuns. Khalil Shreateh a decis, astfel, sa treaca la "artileria grea" si a piratat "peretele" ("wall-ul") lui Mark Zuckenberg pentru a dovedi ca avea dreptate.

Piratul informatic palestinian a aratat astfel ca este posibil sa publici un mesaj pe "peretele" unei persoane, chiar daca aceasta nu face parte dintre prietenii de pe Facebook ai acesteia.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

In mod normal, atunci cand un internaut descopera o vulnerabilitate a retelei Facebook si o semnaleaza administratorilor acesteia, compania americana ii plateste o prima de 500 de dolari in semn de multumire. In cazul lui Khalil Shreateh, internautul nu a primit nicio prima, iar contul sau de pe aceasta retea de socializare a fost inchis pentru o anumita perioada.

Eroarea a fost in cele din urma corectata de echipele tehnice si contul lui Khalil Shreateh a fost redeschis. In schimb, internautul palestinian a aflat ca nu va primi cecul de 500 de dolari, pentru ca Facebook il acuza ca a incalcat conditiile de utilizare ale site-ului.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri