Setari Cookie-uri

Ele castiga intr-o zi cat altii intr-o viata! Celebritatile cu cele mai mari castiguri

Topul vedetelor cu cele mai mari incasari.

Madonna este celebritatea cu cele mai mari castiguri, potrivit traditionalului top Forbes, dat publicitatii luni, cantareata americana in varsta de 55 de ani obtinand 125 de milioane de dolari in ultimul an, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cea mai mare parte a castigurilor cantaretei provin din turneul sustinut in ultimul an - "MDNA Tour" -, care a avut incasari de 305 milioane de dolari, dar si din colectiile sale de haine, parfumuri si alte investitii.

Pe pozitia a doua in topul Forbes se afla regizorul Steven Spielberg, al carui film "Lincoln" a fost un mare succes anul trecut. Cineastul a avut castiguri de 100 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, majoritatea provenind insa de la filme vechi din catalogul sau, precum "E.T.: Extraterestrul" si "Jurassic Park", care continua sa aduca incasari.

Citește și:

Pe pozitia a treia, cu castiguri de 95 de milioane de dolari, se afla autoarea seriei erotice de succes "50 Shades of Grey", E.L. James, alaturi de vedeta radio Howard Stern si producatorul muzical si TV Simon Cowell.

Topul 10 al celebritatilor cu cele mai mari castiguri in ultimul an este completat de scriitorul James Patterson (91 de milioane de dolari) - despre care Forbes scrie ca este cel mai bine vandut autor din toate timpurile -, urmat de comentatorul politic Glenn Beck (90 de milioane de dolari), regizorul Michael Bay (82 de milioane de dolari), producatorul de cinema Jerry Bruckheimer (80 de milioane de dolari) si cantareata Lady Gaga (80 de milioane de dolari).

Forbes realizeaza acest top anual al celebritatilor cu cele mai mari castiguri pe baza informatiilor oferite de agenti, manageri, producatori etc. Cifrele nu reflecta deduceri de taxe, onorarii ale agentilor si alte "cheltuieli ale celebritatilor".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.