Setari Cookie-uri

Adio, Blair. Chuck Bass are o noua iubita!

Doi actori din Gossip Girl formeaza un cuplu!

Soc la Hollywood. Actorul Ed Westwick si-a gasit perechea nu foarte departe de platourile de filmare a filmului Gossip Girl. Cea care i-a furat inima este complet diferita de Blair Waldorf si este nimeni alta decat Jessica Szohr, actrita care a interpretat-o pe Vanessa.

Relatia dintre cei doi nu este una noua, acestia fiind impreuna inca din anul 2008, insa s-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, ultima cearta fiind una colosala incat fanii nu le-au mai dat sanse de impacare.

Dar iata ca sunt din nou impreuna. Cei doi au fost fotografiati de paparazzi in West Hollywood, California, intr-un supermarket. Ca si in trecut, acestia au facut tot posibilul sa nu fie fotografiati impreuna. Ei au intrat si au iesit din magazin separat, insa in aceleasi perioade de timp.

Ed Westwick si Jessica Szohr sunt considerati cel mai vulcanic cuplu de la Hollywood. Cea mai mare cearta a lor a fost in anul 2010, cand Ed a aflat ca Jessica il inselase cu cel mai bun prieten al sau, Marco Minuto, informeaza Dailymail.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.