Setari Cookie-uri

Cel mai mare SECRET al Biancai a fost dezvaluit!

Secretul Biancai a iesit la iveala.

Chiar daca si-au mediatizat relatia pe la toate posturile tv, declarand in stanga si in dreapta ca se iubesc mai mult ca niciodata si nimeni nu va sta in calea fericirii lor, ei refuza sa spuna cand va avea loc nunta.
Bianca si Victor creeaza panica in randul fanilor si nu vor sa dezvaluie data nuntii lor. Acestia au interzis tuturor apropiatilor sa ofere detalii despre acest eveniment.

Asta pana acum. Potrivit Libertatea, Zsolt Csergo, nasul viitorilor miri, a uitat de promisiunea facuta si atunci cand a inceput sa vorbeaca nu a mai putut fi oprit.

Zsolt, sotul Nicoletei Luciu, a dezvaluit ca marele eveniment va avea loc intr-o zi de sambata, insa nu la sfarsitul acestei luni (asa cum se zvonea), ci in luna septembrie.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu declara in urma cu cateva saptamani ca refuza sa mai vorbeasca despre viata sa privata si ca de acum inainte tot ce va face va fi privat:

Citește și:

“Am obosit sa fiu mancare pentru piranha, pentru toate tabloidele. Am hotarat sa nu mai vorbesc despre viata mea privata, despre nimic din ceea ce ma priveste pe mine si familia mea", a declarat aceasta.

Oare se va tine de promisiune?

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.