Setari Cookie-uri

Foto: A plecat din restaurant fara sa achite nota!

Moment jenant pentru o vedeta.

Cantaretul american Prince a plecat dintr-un restaurant din New York, unde luase masa, fara sa achite nota de plata, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Starul pop nu a platit nota deoarece isi uitase portofelul acasa. Prince a luat masa, alaturi de un prieten, la restaurantul Costata din Bew York. Una dintre garzile de corp ale lui Prince a explicat situatia jenanta managerului restaurantului, care a fost de acord ca nota sa fie platita in ziua urmatoare, sambata.

Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreti live din toate timpurile. In cei peste 30 de ani de cariera, el a vandut circa 100 de milioane de discuri. Prince s-a facut remarcat in Minneapolis (statul Minnesota), la sfarsitul anilor 1970, abordand un stil original care combina influentele funk, rock si pop. Albumul sau din 1980 "Dirty Mind" i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul "1999", lansat trei ani mai tarziu, a avut un succes rasunator. Albumul "Purple Rain" si filmul cu acelasi titlu, lansate in 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest album a petrecut 24 de saptamani in fruntea topurilor americane si contine, in afara piesei cu acelasi titlu, alte doua mari hituri - "Let's Go Crazy" si "When Doves Cry".

Citește și:

Foto: Guliver/ Splash News

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.