Medicul Angelinei Jolie, prima declaratie de la operatie!

Medicul Angelinei Jolie, prima declaratie de la operatie!
Kudika
29 August 2013

Medicul Angelinei vorbeste despre situatia Angelinei.

Medicul oncolog al Angelinei Jolie, Kristi Funk, a dezvaluit ca a conceput niste proceduri inovatoare folosite inainte si dupa operatia de dubla mastectomie suferita de actrita pentru a fi sigura ca faimoasa sa pacienta va fi fericita de rezultate, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Dupa ce Angelina Jolie a povestit, la inceputul verii, in mod afectuos, despre o femeie care a ajutat-o sa treaca peste operatia dificila de dubla mastectomie si apoi peste cea de reconstructie mamara, Kristi Funk a vorbit si ea deschis despre evenimentele triste prin care a trecut actrita americana si despre cum a tratat-o pe aceasta.

"Am studiat amanuntit si am vrut sa fac ceva mai creativ decat am facut pana acum in viata mea. Am dezvoltat o serie de schimbari noi si frumoase pentru pregatirea operatiei, dar si pentru procedura chirurgicala in sine", a declarat aceasta.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Ea a subliniat ca Jolie ajuta oamenii vorbind despre cancer si despre operatia suferita.

"In esenta, ea este o persoana generoasa, asadar, ea nu ar putea tine un secret de genul acesta si sa fie ceea ce este. Ea este o persoana care isi doreste sa salveze vieti si face acest lucru in fiecare zi", a spus Kristi Funk.

Angelina Jolie a dezvaluit, in luna mai, ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Intr-un articol intitulat "Optiunea mea medicala", publicat in New York Times, actrita americana a scris ca a suferit aceasta operatie deoarece este purtatoare a unei gene "defectuoase" care ii creste riscul de cancer ovarian si de san.

Potrivit actritei in varsta de 37 de ani, care este partenera de viata a lui Brad Pitt, medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri