Setari Cookie-uri

Medicul Angelinei Jolie, prima declaratie de la operatie!

Medicul Angelinei vorbeste despre situatia Angelinei.

Medicul oncolog al Angelinei Jolie, Kristi Funk, a dezvaluit ca a conceput niste proceduri inovatoare folosite inainte si dupa operatia de dubla mastectomie suferita de actrita pentru a fi sigura ca faimoasa sa pacienta va fi fericita de rezultate, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Dupa ce Angelina Jolie a povestit, la inceputul verii, in mod afectuos, despre o femeie care a ajutat-o sa treaca peste operatia dificila de dubla mastectomie si apoi peste cea de reconstructie mamara, Kristi Funk a vorbit si ea deschis despre evenimentele triste prin care a trecut actrita americana si despre cum a tratat-o pe aceasta.

"Am studiat amanuntit si am vrut sa fac ceva mai creativ decat am facut pana acum in viata mea. Am dezvoltat o serie de schimbari noi si frumoase pentru pregatirea operatiei, dar si pentru procedura chirurgicala in sine", a declarat aceasta.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Ea a subliniat ca Jolie ajuta oamenii vorbind despre cancer si despre operatia suferita.

"In esenta, ea este o persoana generoasa, asadar, ea nu ar putea tine un secret de genul acesta si sa fie ceea ce este. Ea este o persoana care isi doreste sa salveze vieti si face acest lucru in fiecare zi", a spus Kristi Funk.

Angelina Jolie a dezvaluit, in luna mai, ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Intr-un articol intitulat "Optiunea mea medicala", publicat in New York Times, actrita americana a scris ca a suferit aceasta operatie deoarece este purtatoare a unei gene "defectuoase" care ii creste riscul de cancer ovarian si de san.

Potrivit actritei in varsta de 37 de ani, care este partenera de viata a lui Brad Pitt, medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.