Mihaela Radulescu: Despre imbecilitate si traiul pe banii fostilor soti

Mihaela Radulescu: Despre imbecilitate si traiul pe banii fostilor soti
Kudika
2 Septembrie 2013

Mihaela se dezlantuie.

Mihaela Radulescu s-a saturat sa fie acuzata ca s-a mutat la Monte Carlo doar pentru a duce o viata de printesa. Mai mult, se pare ca vedeta de televiziune chiar se mandreste ca ea traieste pe banii fostului sot, Elan Schwartzenberg.

Mihaela a tinut mortis sa lamureasca o data pentru totdeauna starea ei financiara. Aceasta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care vorbeste despre acest subiect:

"Io m-am saturat sa aud de femei care traiesc, maritate sau nu, cu un barbat pe care-l iubesc ani multi si care, cand se duce naibii iubirea, abia mai au din ce supravietui, abia au bani de intretinere sau, si mai grav, nu mai au cu ce sa-sihraneasca puii facuti cu acel barbat. Revoltati-va, mai, femei, aveti drepturi, aveti legi, aveti prieteni, trebuie sa existe o solutie. Nu jucati "demnitatea" aia prosteasca de a pleca dintr-o relatie doar cu hainele de pe voi, caci nu e logic si nu e omeneste ! Ati facut, probabil, enorm pentru omul de care v-ati despartit si , cel mai adesea, grija voastra zilnica pentru el nu poate fi calculata in bani si bunuri....

M-am saturat de mitocania unor astfel de barbati, care o mai duc si bine, in vreme ce voi abia mai iesiti din casa de nevoi, de neputinta, de spaima... Astfel de barbati sunt niste lichele si e posibil sa-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastra...

Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot - mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt ! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii, ca aia care-si pun palma-n cur si onoarea-n seif si sunt mandri ca "le-au aratat ei cine sunt ele, fara ei". This is sick and wrong!" – scrie Mihaela.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri