Setari Cookie-uri

Legatura incredibila dintre Victoria Beckham si 50 Shades of Grey

Victoria Beckham, pe urmele lui Grey. Nimeni nu se astepta la asta.

Victoria Beckham va realiza costumele pentru personajele principale din filmul erotic "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey", Christian Grey si Anastasia Steele, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Creatoarea de moda, in varsta de 39 de ani, se afla in discutii pentru a realiza costumele sexy pentru personajele principale ale peliculei.

"«Cincizeci de umbre ale lui Grey» va fi mai mult decat un simplu film. Speram ca pelicula sa influenteze si moda si muzica. Victoria este una dintre personalitatile celebre care ar putea ajuta la crearea unui astfel de film", a declarat o sursa pentru Daily Mail.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

De asemenea, directorii studiourilor Universal iau in considerare sa colaboraze cu casele de moda Dolce & Gabbana, Diane Von Furstenberg, Calvin Klein si Marc Jacobs pentru vestimentatia personajelor din filmul regizat de Sam Taylor-Wood.

Citește și:

Victoria Beckham, care este casatorita cu fostul fotbalist David Beckham, este o fana al romanului erotic, aceasta oferindu-i aceasta carte si mamei sale.

"Eu sunt la jumatatea celui de-al doilea volum. I-am cuparat si mamei mele cartea. Dar de fiecare data cand incearca sa aduca in discutie actiunea cartii, eu evit subiectul. Nu vreau sa vorbesc cu mama mea despre sadomasochism", a spus aceasta.

Victoria Beckham s-a remarcat in calitate de membra a grupului Spice Girls, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii. Sotul ei, David, fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intima pentru brandul H&M.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.