Setari Cookie-uri

Dupa 5 avorturi, viata ei s-a schimbat... RADICAL

Femeia care si-a gasit drumul in viata.

Iman Essiet este o tanara care nu a vrut sa intre in statisticile doctorilor si sa traga balanta in jos. Aceasta femeie a ramas insarcinata la varsta de 16 ani. Ea locuia in Brooklyn, New York, si era crescuta de sora ei mai mare. Parintii ii parasisera familia.

La fel ca majoritatea adolescentelor, Iman era in cautarea dragostei. A gasit, insa, doar dezamagire si suferinta.

In sufletul sau stia ca avortul este un lucru rau. Spunea ca niciodata nu va renunta la un copil deoarece avortul inseamna crima. Din pacate pentru ea, circumstantele negative nu au ajutat-o deloc, facand-o sa isi schimbe in totalitate parerea despre acest subiect, informeaza Lifesitenews.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Urmatoarele patru avorturi nu au fost din dorinta sa, ci a familiei. Sora si rudele au decis ca daca nu renunta la copii, o vor da afara din casa. Chiar daca nu voia sa avorteze, aceasta era obligata sa o faca. Nu avea un loc unde sa stea, nu stia cum sa se descurce in viata si, cel mai important, cazuse pe mana unor barbati care ii promiteau o viata de familia (cea mai de pret dorinta a sa), insa in momentul in care ramanea insarcinata, acestia dispareau.

Citește și:

Dupa ce si-a distrus viata si "a omorat cinci suflete", Iman a hotarat sa caute linistea in alta parte: aceasta a inceput sa mearga regulat la biserica, sa se roage si sa ceara iertare. Intr-o zi, aceasta a auzit de la preot ca bebelusii care au murit in urma unei astfel de proceduri medicale, au ajuns in Rai. Iar femeile care isi vor schimba viata si vor ajunge in Rai, isi vor putea vedea copiii.

Acest lucru i-a schimbat complet viata tinerei. De atunci ea a inceput o campanie Back to Life. Sute de femei s-au alaturat ei pentru a face fapte bune, pentru a spune povestile lor si pentru a impiedica si alte tinere sa faca o asemenea greseala capitala – aceea de a renunta la propriul copil.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.