Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, in lenjerie intima TRANSPARENTA! Cea mai erotica poza

Mihaela Radulescu, sfaturi despre sexualitate.

Are peste 40 de ani si arata incredibil. Mihaela Radulescu se considera o femeie sexuala si vrea ca toate femeile sa fie ca ea.

Intr-un mesaj postat recent pe contul personal de Facebook, Mihaela roaga doamnele sa aiba mare atentie la vestimentatia pe care o poarta prin casa:

Am vazut femei care stau in casa de parca au uitat de ele, de parca-s singure, nu maritate si parca au citit doar primul capitol din cartea seductiei, cel de dinainte de casatorie:)). Cred ca un dram de dichis, un pic de feminitate nu strica si-n papuci de casa.... Nu cred ca ne trebuie musai "echipamente si uniforme", ci doar grija de a fi vazute intr-o lumina buna, mereu. EL n-ar trebui sa ne vada niciodata cu bigudiuri sau masti cosmetice, cu lama pe picior sau cu niste treninguri lalai....

Oare de cand n-ati mai purtat prin casa uitatul furou cu dantela neagra....sau niste desuuri alarmant de provocatoare ....sau camasa lui, excesiv descheiata.....? Un strop de parfum dupa ureche si la incheietura mainii, razbate si dupa ce ati terminat de facut mancarea, iar portjartierul inca mai are putere, daca si voi aveti indrazneala, iar ei....atentie la detalii...” – scrie vedeta pe Facebook.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, mesajul este insotit de o fotografie extrem de senzuala... Mihaela – doar in lenjerie intima.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.