Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, Kate Middleton de Romania? Iata dovada!

Bianca vrea sa fie considerata o printesa.

A refuzat sa mai vorbeasca cu oamenii din presa si are pretentii sa ii fie respectata viata publica.

Bianca Dragusanu se transforma in Kate Middleton… varianta romaneasca. Potrivit Iuliei Albu, Bianca face tot posibilul sa calce pe urmele Ducesei de Cambridge. Pana si rochia rosie purtata la cununia civila aminteste de Kate.

Printul William si Kate sunt intotdeauna o aparitie eleganta: In timp ce printul prefera costumele simple, bleumarin, Kate adora nuantele puternice de rosu.

Foto: Guliver/ Splash News

Desi au incercat un look inspirat din aparitiile iconice ale celebrului cuplu Printul William si Kate Middleton, aparitia celor doi a lasat mult de dorit, mai ales prin alegerea unor piese de o calitate mediocra si incercarea de a copia uniforma purtata de Printul William in majoritatea aparitiilor sale.

Citește și:

Oricum, avand in vedere ca nu vorbim despre un eveniment de amploare sau de personaje deosebit de importante, fiind in fond vorba despre un baiat care prezinta vremea si o fata care a fost asistenta tv, aparitia lor se situateaza in linia mediocra si normala a mai tuturor cununiilor civile din Romania si nu numai”, a explicat Iulia Albu pentru Wowbiz.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.