Setari Cookie-uri

Foto: Noua iubita a lui Stefan Banica Jr

Surpriza in showbizul romanesc.

Stefan Banica Jr. si-a gasit perechea... in sosia Andreei Marin.

Presa romaneasca este pe jar: se zvoneste ca artistul are o relatie cu Lavinia Parva, aceeasi femeie cu care Stefan a inselat-o pe Andreea in anul 2011.

Banica jr. si Lavinia Parva au fost suprinsi de paparazzi intalnindu-se noaptea tarziu. Se pare ca cei doi fac tot posibilul ca relatia lor sa ramana departe de ochii presei, in timp ce Andreea Marin si turcul nu au nicio problema in promovarea relatiei lor.

Foto: Facebook

Ce s-a intamplat in 2011?

In urma cu doi ani, CLICK! a surprins-o pe Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy, intrand in blocul in care Stefan detinea un apartament, la scurt timp dupa ce cantaretul ajunsese acolo. Lavinia a fost vazutaiesind din scara blocului dupa trei ore. In acea perioada Andreea se afla in Moscova.

Intrebata daca s-a intalnit cu Stefan, Lavinia a raspuns clar ca NU, insa mai apoi paparazzi au surprins-o cum scria un mesaj, in care spunea "Nuuu iesi", informeaza Click.

Citește și:

Mai mult, se pare ca pentru aceasta intalnire, cantareata a vrut sa fie nerecunoscuta, asa ca a purtat o palarie si ochelari supradimensionati. Ea a facut tot posibilul pentru a evita privirile indiscrete, insa (din pacate pentru ea) a fost prinsa de paparazzi.

Afland ca presa scria ca Stefan are o amanta, Andreea declara:

"Iertati-ma, dar va chinuiti degeaba sa ne despartiti. E ridicol deja sau pur si simplu de ras. Incheiem dialogul aici"

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.