Setari Cookie-uri

Andreea Marin, prima declaratie despre relatia lui Stefan Banica Jr

Andreea vorbeste despre noua iubita a lui Stefan.

Andreea Marin este mai fericita ca niciodata: fosta zana a surprizelor merge mai departe cu viata sa sentimentala si se pare ca relatia cu turcul Tuncay Ozturk este pe drumul cel bun.

Invitata in platoul emisiunii WowBiz, Andreea a declarat ca relatia dintre Stefan si ea continua sa fie una solida. Mai mult, vedeta spune ca s-ar simti destul de ciudat daca ar vedea o alta femeie la bratul fostului sot (chiar daca ea si-a refacut viata amoroasa):

Un divort nu este o tragedie. Noi suntem cei care facem din acest episod din viata noastra o tragedie si mai ales pentru copiii nostri. M-am despartit de sotul meu iubindu-l inca pentru ca asa e normal pentru doi oameni care au stat impreuna sapte ani.

Nu cred ca voi simti comoda o viitoare relatie a fostului meu sot, dar asta am sa o tin special pentru mine.” – a spus Andreea, informeaza Click.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

In ceea ce priveste relatia dintre ea si turc, Andreea a spus ca se simte mai bine ca niciodata:

Simt ca traiesc cu adevarat. Sunt un om optimist, caruia nu ii place sa stea prea mult pe loc. Cred ca eu si parintii lui Tuncay ne-am placut reciproc. Din prima.” – a declarat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.