Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Mihaela Radulescu fara pic de machiaj?

Adevarata fata a Mihaelei Radulescu.

Mihaela renunta la machiaj pentru a arata fanilor sai adevarata sa fata.

Fosta realizatoare tv si-a inaugurat noua pagina de persoana publica si a tinut mortis sa posteze o imagine in care nu poarta machiaj. Motivul? Vrea ca oamenii sa o vada asa cum este ea – fara retusuri, fara Photoshop, fara modificari. Simpla, cu riduri si imperfectiuni – ca toate femeile.

Aceasta e noua mea pagina de Public Figure - poza de profil e una....din viata, fara make-up si retushuri. Cam asa as vrea sa ma cunoasteti, dupa ce m-ati vazut atatia ani "diva". Stiu ca o sa apara pe-aici si rautaciosii, prostii, scandalagii si alte specii care populeaza prea mult si realitatea si spatiul virtual. Dar, v-as propune sa incercati...toleranta, bunatatea, zambetul .....

Astea sunt "accesoriile" mele preferate de om. Pe pagina mea personala am reusit sa strang un grup minunat de prieteni si am reusit sa mentin mereu o atmosfera placuta, de divertisment, de emotie, ba chiar si de atitudine civica. Acolo nu ne injuram, nu ne uitam urat unii la altii, ci ne incarcam reciproc, de o energie pozitiva care ne prinde tare bine....in viata. Sper sa reusim si aici. Fiti bineveniti in lumea mea", a scris Mihaela pe Facebook.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.