Setari Cookie-uri

Direct de la Hollywood: Cel mai bun truc de infrumusetare!

Sigur nu te asteptai la asta.

Modelul Eva Herzigova a declarat intr-un interviu recent ca "votca este cel mai bun truc de infrumusetare" si a dezvaluit ca obisnuieste sa foloseasca aceasta bautura alcoolica pentru a-si decolora parul, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

"Daca beau votca in fiecare zi? Singura mea doza de votca zilnica este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora parul. Si este un truc care chiar functioneaza", a declarat celebrul model ceh pentru editia franceza a revistei Marie Claire.

In varsta de 40 de ani, Eva Herzigova a dezvaluit faptul ca odihna este secretul aspectului ei fizic tineresc.

"Cel mai bun truc de infrumusetare pe care vi-l recomand? Nu stau niciodata prea mult la soare, beau multa apa, multa odihna si sentimentul de a te simti iubita", a spus Eva Herzigova.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Citește și:

Totodata, celebrul model considera ca industria modei s-a schimbat in rau fata de epoca in care ea a cunoscut apogeul ei in moda, in anii '90. Dupa parerea ei, modelele profesioniste din zilele noastre se copiaza prea mult unele pe celelalte.

"In zilele noastre, toate fetele arata ca manechine din vitrine, asa ti se cere sa fii. Draguta, dar fara carisma. In trecut, supermodelele erau niste femei extraordinare, iar micile lor imperfectiuni le faceau sa fie si mai frumoase. Fiecare avea propria personalitate. Au format cupluri intrate in legenda: Cindy Crowford si Richard Gere, Stephanie Seymour si Axl Rose. Acum, toata lumea arata la fel. Era supermodelelor a trecut. E trist", a comentat Eva Herzigova.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.