Setari Cookie-uri

Andreea Marin, AGRESATA fizic de Stefan Banica Jr? Declaratie in lacrimi!

Andreea Marin arunca bomba.

S-au despartit extrem de civilizat: au anuntat ca divorteaza in timp ce erau in avion, cu destinatia Dubai. Dar iata ca pana si ei au ajuns sa isi spele rufele in public.

Puternic afectata de relatia lui Stefan Banica Jr, Andreea Marin a inceput sa vorbeasca pe la toate emisiunile despre viata alaturi de fostul sot… si nu este tocmai roz.

Fosta zana a Surprizelor a fost invitata la Teo in emisiune, unde a marturisit cu lacrimi in ochi ca motivul unui divort poate fi… agresiunea. Andreea a dat de inteles ca a hotarat sa se desparta de Stefan deoarece acesta era violent cu ea:

CITESTE SI: Andreea Marin, reactie incredibila dupa ce a aflat de relatia lui Stefan!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Cand esti inselata ca femeie, e foarte usor sa pleci. Cand ai un copil, lucrurile se schimba insa. Te gandesti ca poate omul de langa tine va aprecia sacrificiul tau si se va schimba. Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divort.

Citește și:

Sunt lucruri mult mai grave de atat, care pot insoti infidelitatea. De pilda agresivitatea, reactiile necontrolate ale omului de langa tine, mai ales cand acestea se petrec sub ochii omuletului de langa tine.” – a declarat Andreea.

Daca copilul tau e fata, va accepta ca aceste lucruri sa i se intample si ei, pentru ca a vazut acasa la mama ei. Eu nu as suporta ca fiica-mea sa pateasca asa ceva. Nu as suporta sa accepte sa i se arunce o palma, doar ca asa a vazut la mama ei", a continuat aceasta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.