Setari Cookie-uri

Andreea il acuza, Stefan se apara! Reactia cantaretului la declaratiile fostei sotii

Stefan Banica Jr nu isi intelege fosta sotie.

Au fost unul dintre cele mai dragute cupluri din showbizul romanesc. Fiecare aparitie a lor era atent urmarita de presa. De fiecare data radiau de fericire si spuneau ca sunt mai fericiti ca niciodata. Dar iata ca lucrurile nu au fost mereu roz – sau, cel putin, asa spune Andreea Marin.

CITESTE AICI DECLARATIA ANDREEI MARIN.

Stefan Banica Jr este pus la zid de fosta sotie. Andreea a facut o declaratie socanta: motivul divortului nu a fost infidelitatea, ci agresiunea fizica. Cantaretul nu este multumit de aceste declaratii si a hotarat sa lamureasca situatia.

Se pare ca acesta nu intelege de ce oamenii sunt atat de curiosi in ceea ce priveste viata lui privata. Stefan a lasat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care cere sa fie lasat in pace:

Oamenii care umplu salile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scena si le multumesc! Celor care urmaresc doar „show-ul” vietii mele private, „regizat” de altii, le-as recomanda sa fie mai putin atenti la viata mea, pentru ca s-ar putea sa piarda momente importante din viata lor, urmarind-o pe a mea. Si ar fi pacat!” – a scris Stefan Banica Jr.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.