Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Anda Adam, IUBITA lui Catalin Botezatu

Este oficial: Anda si Catalin sunt impreuna.

In cursul zilei de ieri Anda Adam postase pe contul personal de Facebook o fotografie cu Catalin Botezatu. In descrierea imaginii, cantareata spunea “Ma simt iubita.”

Chiar daca toata lumea credea ca Anda incerca doar sa o enerve pe Bianca Dragusanu, iata ca lucrurile sunt mult mai serioase decat par: Catalin Botezatu si Anda Adam sunt impreuna.

Cei doi au mers impreuna la gala Media Music Awards, pasind impreuna, de mana. Anda a pozat fericita la bratul lui Botezatu, insa nu a oferit nicio declaratie presei. Motivul era simplu: cei doi pregatisera un moment special.

Cantareata a urcat pe scena pentru a canta noua sa piesa. Aceasta a fost insotita de mai multi barbati (dansatori), care erau imbracati in costume de jucatori de fotbal american. La finalul piesei, Anda a dat casca jos unuia dintre dansatori si l-a sarutat pasional. Cine credeti ca era acel “dansator”? Nimeni altul decat…. Catalin Botezatu!

Citește și:

“Am pregatit impreuna surpriza. In momentul in care am sarutat-o m-am simtit bine.” – a declarat Catalin pentru Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.