Setari Cookie-uri

Baietii de la Akcent, razboi la tribunal!

Cearta ca la usa cortului.

Sorin Brotnei spune ca el si colegii Adrian Sina si Mihai Gruia inca mai au un contract impreuna, pana la sfarsitul anului 2014.

Au avut succes timp de 14 ani, dar acum sunt la cutite. Sorin Brontei, Adrian Sina si Mihai Gruia nu mai sunt colegi. Cei trei au facut parte din Akcent pana de curand, cand fondatorul trupei, Adi, a decis ca vrea sa cante singur.

Adrian Sina a anuntat la 4 septembrie ca trupa Akcent se reinventeza. Adica el va canta solo, cu instrumentisti, dar fara Mihai si Sorin, fostii lui colegi. S-ar parea ca marul discordiei ar fi banii, pe care Adi nu mai vrea sa-i imparta in mod egal cu ceilalti colegi, dar si alte certuri. Mai mult, Adrian a declarat ca Mihai Gruia l-a tradat si ca nu mai vrea sa se impace cu colegii lui. Cei trei au ajuns in instanta, mai ales ca aveau un contract de respectat cu casa de discuri Roton.

Contractul nu era pana in decembrie 2013, ci pana in decembrie 2014. Adrian nu a mai avut rabdare si nu a mai vrut sa colaboreze cu noi. Acum ne judecam cu el, stam prin tribunale in loc sa mergem in concerte", a declarat, pentru Click!, Sorin Brontei, unul dintre cei doi fosti membri ai trupei.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.