Setari Cookie-uri

Demi Moore are un iubit de 60 de ani!

Demi Moore spune PAS dragostei adolescentine.

Actrita Demi Moore spune ca nu va mai avea niciodata relatii cu barbati mai tineri decat ea, pentru ca si-a pierdut increderea in sine din cauza diferentelor de varsta, informeaza closer.fr, potrivit Mediafax.

In prezent, Demi Moore are o relatie cu omul de afaceri Peter Morton, in varsta de 60 de ani.

Moore, in varsta de 50 de ani, a trecut printr-o perioada foarte dificila dupa despartirea de sotul ei, Ashton Kutcher, care acum are o relatie cu actrita Mila Kunis. Kutcher, cu 15 ani mai tanar decat Demi Moore, si-a inselat sotia chiar in ziua in care sarbatoreau sase ani de casnicie, cu o chelnerita, care apoi a vorbit in presa despre noaptea lor torida.

Demi Moore si-a regasit insa zambetul alaturi de noul ei iubit, Peter Morton, care este, de altfel, tatal unei alte cuceriri de-a ei, Harry Morton, in varsta de 31 de ani.

"Intotdeauna a preferat tinerii si, in cele din urma, si-a pierdut increderea in ea", a declarat o sursa apropiata actritei pentru publicatia Heat. "Astazi, ea a intalnit pe cineva cu care se simte increzatoare in propriile forte", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

Moore nu si-a reglat inca problemele cu Kutcher - divortul celor doi nu este finalizat si nu se pot pune de acord asupra averii comune.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.