Setari Cookie-uri

Bianca si Victor Slav, nunta GRATIS! Cine plateste?

Bianca si Victor se casatoresc pe banii altora.

Duminica, fosta asistenta tv si prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu.

Dupa ce a negociat cu mai multe televiziuni, dar nu a primit suma dorita, Bianca Dragusanu a semnat cu postul PRO TV pentru mediatizarea nuntii ei cu Victor Slav. Se pare ca celebrul trust va organiza gratis nunta roscatei cu prezentatorul meteo si, in plus, le va oferi celor doi, cu titlu de „dar de nunta", nu mai putin de 10.000 de euro.

IATA CUM A AMENAJAT BIANCA LOCALUL PENTRU NUNTA

Au mai ramas sase zile pana la ceea ce a fost numit evenimentul anului, adica nunta Biancai Dragusanu (31 de ani) cu Victor Slav (33 de ani). Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, iar emotiile sunt in toi, atat pentru prezentatorul rubricii „Vremea", de la PRO TV, cat si pentru aleasa lui.

Daca manechinului i-a luat cateva luni pentru a se decide ce rochie va purta, ce pantofi va incalta, dar si cum sa se coafeze si in ce culoare sa-si vopseasca podoaba capilara, se pare ca in privinta restaurantului unde va avea loc marea petrecere nu si-a batut deloc capul. Asa ca, o grija in minus, o ora in plus pentru somnul de frumusete.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.