Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Dana Rogoz este insarcinata! Afla detalii!

Abramburica ne-a dat vestea cea mare!

Ieri, in vreme ce ma pregateam sa inchid calculatorul si sa plec spre casa, vad cu coada ochiului o postare de-a Danei Rogoz care ma lasa cu gura cascata: "Sunt insarcinata!", scrie vedeta iar noi, fetele din redactie, ramanem toate fara glas.

Daca aceasta stire ne-ar fi fost data de oricine altcineva, probabil am fi ignorat-o cu desavarsire si-am fi plecat spre casa cu pasi rapizi. Dar cand citesc ca Abramburica va avea un Amramburic mititel, sigurul lucru la care ma pot gandi este ca s-a prabusit si ultima reduta a tineretii mele. E clar, sunt oficial batrana!

Dar sa revenim la Dana.

Iata mesajul pe care fashionista l-a postat pe blogul sau:

Abia am asteptat sa vina ziua mea de nastere sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata! Si ca sa fiu sincera pana la capat, in timp ce scriu aceste randuri, tocmai ce am inceput sa plang de emotie. E o bucurie ce nu poate fi comparata cu nimic. Eu si Radu ne-am dorit foarte mult un copil, asa ca suntem extrem de fericiti, nici nu va pot descrie in cuvinte ce simtim. Azi am intrat in 16 saptamani!

Citește și:

De ziua mea, ce pot sa-mi doresc mai mult decat ca bebe sa fie sanatos. Te asteptam, bebe mic, si iti multumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja in viata!

PS Postul acesta era pregatit dinainte sa plec din tara, pentru a intra fix la 12 noaptea, cand e ziua mea. Dar m-am grabit cu cateva ore, ca sa fiu sigura ca voi, prietenii mei dragi de aici de pe blog, veti primi aceasta veste frumoasa de la mine.

Felicitari, Dana! Sa ai un pui sanatos is frumos si sa-ti aduca numai bucurii!

Update: via cancan.ro aflam ca Dana va avea cel mai probabil un baietel!

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.