Setari Cookie-uri

Nici Kate Middleton nu a scapat de ea! Afla de ce sufera ducesa!

Desi se parea ca in prag de Craciun Kate si William ne vor da a doua veste mareata si anume ca ducesa este gravida iarasi, se pare ca zvonurile sunt false.

Cei doi au fost nevoiti sa amane planurile celui de-al doilea bebe fiindca ducesa sufera de o forma a depresiei postpartum. Editia Globe din 7 septembrie promite sa ne aduca dovezi in acest sens. Pana una-alta, argumentele care au scapat in presa si au fost preluate de celebdirtylaundry.com sunt marunte: se pare ca ducesa ar iesi prea putin din casa (logic, are un copil mic!) si ca ar fi refuzat invitatia la nunta unor prieteni apropiati.

Una peste alta, e foarte posibil ca depresia lui Kate este adevarata. Oricine a trecut printr-o nastere stie ca depresia postpartum nu tine cont de culoarea sangelui. In plus, sa ai grija de un bebelus este, asa cum declara chiar printul William in urma cu cateva saptamani, „mai obositor decat misiunile de cautare si salvare pe mare”. Mai mult ca sigur ca in cateva saptamani vom auzi tot mai multe stiri despre cei trei si ca depresia va trece de la sine, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.