Setari Cookie-uri

Monica Gabor a ajuns in pragul depresiei

Viata ei nu mai este roz.

Clipe dificile pentru Monica Gabor. Se pare ca moartea mamei sale a afectat-o extrem de mult, iar vedeta a ajuns sa fie depresiva.

Chiar daca nu a venit in Romania pentru a fi alaturi de surorile sale la parastasul de 40 de zile al mamei, Monica sufera cumplit din cauza pierderii suferite. Potrivit Madalinei Apostol, prietena apropiata a familiei Gabor, Moni nu reuseste si nu isi gaseste puterea de a merge mai departe:

S-a intors la munca, dar a lasat-o mai moale pentru ca nu reuseste sa se concentreze. Incearca sa-si umple timpul cu orice, numai sa nu se gandeasca la mama ei. Are momente cand ramane singura si o apuca gandurile negre, e deprimata. Cat am stat cu ea, in fiecare zi a plans. Si Ramona e la fel, de fapt toate trei sunt pierdute de durere. Ramona a renuntat la multe proiecte” – a declarat Madalina Apostol pentru ziarul Ring.

Citește și:

Singura care i-ar putea alina durerea Monicai este Irinuca, fiica sa, insa micuta este in grija tatalui:

Poarta doliu, conform datinilor, nu iese nicaieri, a renuntat la multe. Mereu ma intreaba de ce i s-a intamplat asta mamei ei. Pink e langa ea neconditionat, la fel si eu. Am incercat sa ii explic ca acesta e cursul vietii, dar... Cu Irinuca se mai alina, pastreaza legatura cu ea atat cat poate. Cel mai bun pansament ar fi fost fetita, dar Iri nu intelege asta", a mai spus Madalina Apostol.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.