Setari Cookie-uri

Video super FUNNY: Trei barbati incearca sa se machieze! Rezultatul este CATASTROFAL

Video viral, in care trei barbati se machiaza profesional!

Credeati ca aplicarea machiajului este ceva simplu? Nici vorba… daca ii vedeti pe barbatii din clipul pe care urmeaza sa vi-l arat cum folosesc pensulele de machiaj veti muri de ras... Si veti realiza ca voi sunteti chiar super profesioniste in arta machiajului.

Trei barbati obisnuiti au fost provocati de site-ul Mashable la o proba simpla pentru femei, incredibil de dificila pentru specia masculina. Acestia au incercat sa se machieze, urmarind pasii explicati de Michelle Phan, una dintre cele mai mari guru ale machiajului de pe Youtube.

Foto: Youtube

Cei trei incep prin a aplica machiajul in zona ochilor: ceea ce pentru noi pare extrem de simplu si natural, se pare ca barbatii au o mare problema in ceea ce priveste folosirea pensulelor si a fardurilor potrivite.

Cea mai grea proba: folosirea clestisorului de intors genele – o “ustensila” de teroare pentru barbati:

Citește și:

“Mi-a fost frica de chestiile astea intreaga mea viata. Inca de cand eram mic si am vazut-o pe mama folosind asa ceva. Fiti seriosi, acesta este un instrument de tortura, nu de machiaj!” – spune unul dintre barbati!

Barbatii au continuat machiajul cu folosirea mascarei (un moment super amuzant), apoi cu eyeliner-ul si conturarea nasului.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.