Setari Cookie-uri

Madonna, VIOLATA in New York

Trauma vietii sale.

Madonna a dezvaluit intr-un editorial ca in tinerete a fost violata. Cantareata a declarat vineri ca totul s-a intamplat la putin timp dupa ce s-a mutat in New York, pe acoperisul unui cladiri si sub amenintarea unui cutit.

New York nu a fost asa cum ma gandeam eu ca va fi. Nu m-a primit deloc cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu un pistol. Apoi, am fost violata pe acoperisul unui cladiri, unde am fost dusa sub amenintarea unui cutit si am avut apartamentul spart de trei ori.” – scrie Madonna in Harper’s Bazaar, informeaza Hollywoodreporter.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Aceasta nu este prima declaratie a Madonnei despre acest moment ingrozitor: in urma cu doua decenii, cantareata dezvaluia pentru prima data tragedia prin care a trecut. In anul 1995, Madonna povestea pentru New Musical Express prin ce a trecut:

Citește și:

Intr-un fel a fost o experienta care m-a ajutata sa deschid ochii. Am locuit in New York doar un an si eram foarte tanara, foarte increzatoare in oameni. Aceasta intamplare m-a ajutat sa fiu mai descurcareata si mai isteata.” – spunea Madonna.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.