Setari Cookie-uri

Robert Pattinson, BISEXUAL!

Kristen Stewart da din casa.

Despartirile nu sunt niciodata frumoase… mai ales atunci cand tu esti cea care esti parasita. Kristen Stewart joaca rolul femeii ranite si face tot posibilul sa ii atraga atentia lui Robert (cel pe care l-a inselat cu un barbat insurat, cu copii). Potrivit apropiatilor actrita se pregateste sa scrie o carte despre relatia sa cu Robert, in care va face dezvaluiri incredibile… printre care si faptul ca Pattinson este BISEXUAL, informeaza Celebdirtylaundry.

Citeste si: Foto: Kristen Stewart CHELESTE la 23 de ani

Stewart isi doreste cu disperare sa il faca pe Robert sa regrete faptul ca s-a despartit de ea si ca a reusit asa de usor sa mearga mai departe.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Motivul pentru care Kristen a decis sa faca asta este noua iubita a lui Robert Pattinson, Dylan Penn (fiica actorului Sean Penn). Cei doi s-au afisat deja in public, ceea ce inseamna ca relatia incepe sa devina serioasa.

Citește și:

Kristen Stewart si Robert Pattinson s-au despartit in urma cu cateva luni, dupa ce actorul a aflat ca "iubita" lui avea o relatie cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and the Huntsman.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.