Setari Cookie-uri

S-au despartit cu surle si trambite, iar acum se impaca! Cuplul NEINTELES de la Hollywood

Nimeni nu se astepta sa se impace.

Actorii Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, care, in luna august, au anuntat ca s-au despartit, vor petrece Ziua Recunostintei impreuna, in apartamentul lor din New York, alaturi de cei doi copii ai lor, informeaza contacmusic.com, potrivit Mediafax.

Cei doi actori, care au trecut in ultimele luni prin momente dificile, vor sa acorde o noua sansa mariajului lor, planuind sa petreaca Ziua Recunostintei impreuna, ca o familie, in apartamentul lor din Bedford, New York.

Potrivit unei surse apropiate celor doi, citata de publicatia britanica The Sun, "deocamdata pornesc pas cu pas. Cei doi si-au acordat multa libertate, iar acum au de gand sa fie impreuna cu copiii".

Foto: Guliver/ Splash News

"Nu locuiesc impreuna permanent, ca un cuplu, dar nu au renuntat la verighete. Tot ce vor acum este sa petreaca un timp cu copiii si sa se distreze. Numai timpul ii va ajuta sa continue relatia", a spus aceeasi sursa.

Citește și:

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au impreuna doi copii, Dylan, in varsta de 13 ani, si Carys, in varsta de 10 ani.

Desi Michael Douglas a parasit resedinta familiei pentru petrece o perioada de timp departe de sotie, incercand sa rezolve "problemele" cu care se confrunta, cei doi au pastrat mereu legatura.

Inainte de despartirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui cancer la gat, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.