Setari Cookie-uri

Soc in showbizul romanesc: Lucian Madruta, dat in judecata pentru defaimare si instigare la omor

O postare de pe Facebook l-a pus pe Lucian direct in fata magistratilor.

Sustinator patimas al eutanasierii, Lucian Mandruta a fost dat in judecata de membrii Fundatiei Vier Pfoten pentru instigare la omor si defaimare.

O simpla postare pe Facebook il va aduce pe Lucian Mandruta in fata magistratilor. Reprezentatii Fundatiei Vier Pfoten l-au dat in judecata pentru instigare la crima si defaimare. Lucian Mandruta se numara printre persoanele publice care sustin cu inversunare eutanasierea cainilor maidanezi.

Toata povestea a plecat de la o postare facuta de Lucian Mandruta pe cunoscutul site de socializare.

Revoltat de moartea micutului Ionut, care a fost mancat de caini, Mandruta, si el parinte la randul lui, a scris pe Facebook un mesaj transant despre aceasta drama. Impresionat de sfarsitul tragic al baietelului, el nu si-a mai putut tine nervii in frau si le-a adresat indirect vorbe grele membrilor Fundatiei Vier Pfoten.

Citește și:

"Doamnele care va pupati cu maidanezii in bot, doamnelor fara sot, si sex, si minte, ce mai puteti face pentru familia care si-a pierdut un copil de 4 ani, ucis de maidanezi? Rusine sa va fie, nemernicelor! Rusine sa va fie, istericelor care traiti din bani europeni si pupati cainii in fund pentru 2.000 de euro pe luna",a scris, in luna septembrie, pe Facebook, Lucian Mandruta. Reprezentantii fundatiei s-au simtit lezati de cuvintele dure ale lui Mandruta.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.