Setari Cookie-uri

Iulia Albu matura pe jos cu Dana Rogoz

Iulia Albu, atac dur la adresa Danei Rogoz.

Dupa scandalul cu Andreea Marin, Iulia Albu pare ca nu se mai satura. De data aceasta vedeta se ia de Dana Rogoz si geanta Moon.

Rugata sa comenteze o tinuta purtata de Diana Dumitrescu, Iulia Albu a spus ca ii da nota mica doar pentru ca poarta geanta creata de Dana.

Acest lucru nu a deranjat-o pe actrita, care a spus ca nu priveste in niciun fel comentariile rautacioase deoarece stie cat de apreciata este poseta:

Foto: Facebook

Nu trebuie sa fie pe gustul tuturor. Nu ma descurajeaza. Geanta “Moon” chiar a avut un super succes acum la Paris Fashion Week, a fost apreciata in Vogue, deci...sunt ok", a spus vedeta, informeaza Cancan.

Iulia nu s-a oprit aici si a continuat acest circ inceput de ea. Fosta sotie a lui Mihai Albu a lasat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care improsca cu noroi in Dana:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

O doamne! WOOOW! DEci... Ca sa incep cum ii place Danei Rogoz... O luam pe bucatele...

1. Din punct de vedere estetic si functional valoarea acestei "genti este 0. Conceptul este imprumutat iar realizarea in sine lasa de dorit. "Comentariile rautacioase" este o sintagma care in Romania descrie COMENTARIILE PUNCT. Asadar, noi, muritorii, care lucram in domeniu si care ne tocim (aparent inutil) coatele prin facultati de specialitate nu avem, vezi Doamne, caderea sa aducem atingere intereselor stimabilelor demuazele care , prietenii stiu de ce, "le au cu modele" in virtutea asocierii cu marele trust pe care nu il voi numi aici.

2."Nu trebuie sa fie pe gustul tuturor. Nu ma descurajeaza. Geanta “Moon” chiar a avut un super succes acum la Paris Fashion Week, a fost apreciata in Vogue, deci...sunt ok", a spus vedeta tv. - Tocmai cand credeam ca modestia domnisoarei ma va forta sa am mustrari de constiinta;))) vine bomba!
Stimata Dana Rogoz, APRECIEREA VOGUE nu inseamna publicarea tinutei la capitolul street fashion alaturi de alte 1000 de nume, aceasta rubrica fiind prin esenta una ce cuprinde stiluri si abordari variate ci PROMOVAREA PRODUSULUI CA ATARE IN PAGINILE REVISTEI IN PAGINILE DE TENDINTE SAU IN PICTORIALE. Intreaba-i pe Venera Arapu si Mihai Albu cum se ajunge acolo si cam cati ani de scoala iti trebuie pentru asta.
O da, nu este suficient sa te tina brate un trust si sa te promoveze in sistem de cumetrie ca Fashion... Something, sweetie! Ca sa nu punem direct degetul pe rana privitor la in baza caror competente se fac fac angajari la revistele glossy ;))

Citește și:

3. Dana Rogoz a urmat mai multe cursuri de styling si design, mai mult sau mai putin relevante, TOATE FARA EXAMEN DE ADMITERE si conditionate STRICT de plata unei taxe. Asadar NIMIC, dar NIMIC nu sustine articolul in cauza.
Te pup Dana draga si afla ca noi romanii nu suntem chiar atat de prosti cum ne crezi tu... Ah si felicitari pentru sarcina! Numai ganduri bune pentru micut/micuta.
Ia zi, v-ati apucat deja de PR plan? Ce va fi? urmatorul Galliano sau Coco Chanel?
” – scrie Iulia Albu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.