Setari Cookie-uri

Au amanat nunta, iar acum se despart! Despre ce cuplu din Romania este vorba?

Probleme grave in paradis

Se pregateau de nunta, insa pe ultima suta de metri au hotarat sa o amane. Motivul a fost simplu – cariera. Insa se pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

Potrivit declaratiilor unei surse apropiate cuplului, Ellie White nu mai este fericita... si se pare aceasta este pe punctul de a pune capat relatiei:

A ajutat-o mult in cariera, insa o tine foarte mult in umbra lui, iar ea sufera din cauza acestei izolari. Ea nu vorbeste cu alti artisti, comunicarea cu ea se face doar prin Doru. Ori se complace in aceasta situatie pentru ca nu are incredere in ea, ori Doru o obliga sa nu iasa in fata, ceea ce ar frusta pe oricine.” – a dezvaluit o artista care nu a vrut sa isi faca numele public pentru ZiarulRing.

Se pare ca vedeta nu mai este fericita, motiv pentru care a amanat nunta. Aceasta nu stie daca este pregatita sa faca pasul cel mare:

Citește și:

Intrarea lui Doru in anumite cercuri cu tentatii nu o incanta pe Elena. Atunci cand ies impreuna, e trista, pare captiva in lumea ei. Oricum, nu ar fi nici prima, nici ultima inselata de iubit.” – a mai spus sursa.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.