Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher, surpriza ANULUI. Ce a aflat actorul?

Ashton Kutcher, surpriza de proportii.

Nici el nu se astepta la asa ceva.

Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", produs CBS, ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani, cu un onorariu de 24 milioane de dolari, au anuntat marti editorii revistei Forbes, citati de Reuters, informeaza Mediafax.

Ashton Kutcher, in varsta de 35 de ani, care a inceput sa joace in acest serial de succes in 2011, dupa ce producatorii show-ului l-au concediat pe fostul protagonist, Charlie Sheen, a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc in topul celor mai bine platiti actori din televiziunea americana. Actorul american a obtinut venituri de 24 milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Editorii de la Forbes noteaza, totodata, ca Ashton Kutcher castiga multi bani si in calitate de investitor in companii care activeaza in domeniul tehnologiilor moderne.

Citește și:

Pe locul al doilea se afla colegul sau din distributia serialului "Doi barbati si jumatate" Jon Cryer, care primeste un onorariu anual de 21 milioane de dolari.

Actorul de comedie Ray Romano, protagonistul serialului "Everybody Loves Raymond", care s-a incheiat in urma cu opt ani, ocupa pozitia a treia, cu venituri de 16 milioane de dolari. Cea mai mare parte din aceasta suma provine din drepturile de redifuzare a acestui serial de comedie produs de postul CBS.

Neil Patrik Harris, protagonistul serialului de comedie "How I Met Your Mother", difuzat tot de CBS, a debutat in acest top, impartind locul al patrulea cu Mark Harmon, starul serialului politist "NCIS", cu un onorariu de 15 milioane de dolari fiecare.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.