Setari Cookie-uri

Surpriza URIASA pentru Kate Moss!

Kate Moss, mai fericita ca niciodata!

Fotomodelul Kate Moss va deveni editor de moda pentru editia britanica a revistei Vogue, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Citeste si: Foto: Kate Moss, gest incredibil facut in culisele Burberry. Fotomodelele au fost socate!

Celebrul model britanic, care a aparut pe coperta acestei publicatii de peste 30 de ori, isi va publica primul articol in Vogue intr-un numar care va aparea in primavara anului 2014.

"Sunt absolut incantata de faptul ca ea (Kate Moss) va colabora cu noi. Stilul ei fara niciun dubiu stralucitor si profunda ei cunoastere si intelegere a elementelor care contribuie la o imagine frumoasa vor putea fi urmarite in paginile British Vogue. Abia astept sa lucrez cu ea", a declarat Alexandra Shulman, editorul-sef al publicatiei.

Foto: Guliver/ Splash News

Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii '90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret.

Citește și:

Foto: Femeile cu corp de zeita. Cele mai bine platite modele din 2013

Kate Moss este in acelasi timp un fotomodel foarte apreciat si ocupa locul al patrulea in topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume in anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.