Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, disperare si frica! Razboiul care a adus-o la sapa de lemn

Teo Trandafir, implicata intr-un scandal urias.

Teo Trandafir are mari probleme cu banii. In anul 2008, vedeta a intrat in lumea afacerilor. Aceasta s-a asociat cu un medic nutritionist, Gabriela Man, si impreuna au deschis societatea Dietetica, informeaza Click.

Firma se ocupa cu productia si distributia unui produs dietetic inventat de medic si promovat de Teo: faina care nu ingrasa. Potrivit declaratiilor vedetei, Teo a investit toate economiile de-o viata si nu a primit nimic in schimb. Din contra, aceasta a iesit pe minus cu aproximativ 70.000 de euro.

E singura afacere pe care am facut-o vreodata. Doamna doctor si sotul sau m-au cautat la Prima TV si mi-au propus sa ne asociem. Am fost foaret entuziasmata, mi s-a parut o treaba buna pentru atunci cand ma voi retrage din televiziune. Ne-am facut multe vise. Toti banii pe care i-am avut i-am bagat acolo. Nu am luat nici macar 5 bani din afacerea asta.” – a declarat Teo pentru Click.

Citește și:

De cealalta parte se afla doamna doctor, care se apara si spune ca Teo nu a respectat contractul:

Teo nu a respectat contractul de parteneriat. Eu mi-am respectat partea mea de intelegere. Una dintre noi si-a facut treaba in continuare, cealalta nu. Reteta este a mea. O voi produce in continuare sub alta marca si gata.” – a spus medicul Gabriela Man.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.