Setari Cookie-uri

Michael Douglas si Catherine Zeta Jones, din nou IMPREUNA

Niciodata sa nu spui niciodata.

Michael Douglas este optimist cu privire la viitorul relatiei sale cu Catherine Zeta-Jones, a afirmat acesta in Las Vegas, unde a participat, alaturi de sotia lui, la un eveniment de promovare a celui mai recent film al sau, "Last Vegas", informeaza people.com, potrivit Mediafax.

"Lucrurile merg grozav acum. Au fost suisuri si coborasuri", a declarat actorul in varsta de 69 de ani, care a mai spus ca intentioneaza sa se intalneasca la sfarsitul acestei saptamani cu tatal sau, actorul Kirk Douglas, in varsta de 95 de ani.

Michael Douglas a mintit! Nu a avut cancer la gat

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

In comedia "Last Vegas", Michael Douglas interpreteaza rolul unui barbat care merge la Las Vegas, alaturi de cativa prieteni apropiati, organizatorii unei petreceri a burlacilor de neuitat, inainte de casatoria sa.

Citește și:

Filmul "Last Vegas", regizat de Jon Turteltaub, va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 20 decembrie.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au impreuna doi copii, Dylan, in varsta de 13 ani, si Carys, in varsta de 10 ani.

Catherine Zeta Jones arata incredibil intr-o rochie MARIA LUCIA HOHAN

Cei doi actori, care au trecut in ultimele luni prin momente dificile, vor sa acorde o noua sansa mariajului lor, planuind sa petreaca Ziua Recunostintei impreuna, ca o familie, in apartamentul lor din Bedford, New York.

Inainte de despartirea lor din luna august, dupa 13 ani de casnicie, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unui "cancer la gat", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.