Setari Cookie-uri

Anda Adam, de rasul curcilor! Dovada ca relatia cu Bote e o farsa proasta!

Anda Adam, data de gol.

Cine credea in relatia dintre Anda Adam si Catalin Botezatu? Cei doi au aparut la premiile muzicale de anul acesta, unde s-au purtat ca un adevarat cuplu: s-au imbratisat, si-au zambit non stop si, culmea, s-au si sarutat… si asta doar de dragul audientei!

Video: Anda Adam S-A DEGHIZAT fara sa vrea in Bianca Dragusanu

Recent, Botezatu declara ca relatia dintre el si Anda este una serioasa si ca cei doi au mai fost impreuna in urma cu ceva timp (minciuni!).

Adevaratul iubit al Andei, Marco Pisani, vine cu dezvaluiri incendiare – acesta a prezentat in cadrul unei emisiuni mai multe dovezi prin care arata ca relatia dintre Anda Adam si Catalin Botezatu este o farsa si ca cei doi au vrut doar audienta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Pisani a fost invitat la Catalin Maruta in emisiune, unde a prezentat mai multe mesaje – in care Anda Adam ii spunea ca trebuie ca lumea sa creada ca are o relatie cu marele designer:

Citește și:

Botezatu: "Cand am facut eu sex cu Anda Adam, Bianca..."

Eu aici la premii trebuie sa par ca sunt cu Botezatu. Ca sa stii. Sa nu zici ca nu am zis” – a fost mesajul Andei.

Barbatul a prezentat si imagini surprinse de camerele de supraveghere la intrarea in apartamentul sau, in care se vede Anda intrand in locuinta lui Pisani. Cantareata a petrecut mai multe ore in compania afaceristului, iar in momentul in care a parasit apartamentul aceasta purta haine diferite decat cele cu care venise.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.