Mihaela Radulescu, scandal in aeroport! Ce a patit vedeta?

 Mihaela Radulescu, scandal in aeroport! Ce a patit vedeta?

Mihaela Radulescu, implicata intr-un scandal fara voia sa.

Mihaela a avut pare de o intamplare nefericita: pentru a ajunge in Romania, vedeta a fost nevoita sa treaca prin mai multe “probe de foc”: rabdare, stres si mult tact. Retail jobs

Fosta prezentatoare tv povesteste pe contul personal de Facebook cum a pierdut cursa catre Romania din simplul motiv ca angajatilor de la o companie aeriana nu le ieseau “bagajele la numaratoare”:

Am stat 50 de minute in avion (Lufthansa), pentru ca nu le ieseau bagajele la numaratoare. Cu aceasta intarziere, nu mai aveam cum sa prind legatura din Viena si nici nu mai era alta cursa spre Bucuresti in ziua aceea. I-am rugat sa ma dea jos din avion, ca sa gasesc alta varianta. Intai mi-au spus ca nu se poate. Cu putina ascutime in glas, i-am facut sa inteleaga ca-mi cunosc drepturile de pasager si ca o noapte in Viena nu e in planul meu de viata.

M-au dat jos, dupa ce au mai trecut 20 de minute ca sa-mi caute valizele. Am gasit o varianta cu Alitalia, prin Roma, dar sistemul refuza sa-mi printeze biletul. O enigma care s-a rezolvat partial, macar cat sa plec spre Roma, unde mi s-a spus ca-mi voi ridica celalalt boarding pass direct de la gate. Am petrecut 5 ore in aeroport asteptand sa ma imbarc si , la Roma, ce sa vezi, nu apaream in sistem, desi le tot aratam rezervarea electronica, pe telefon. Au imbarcat toti pasagerii, iar eu inca nu eram de gasit in sistem. Am ridicat din nou glasul, pana a venit responsabila, cu care am mai parlamentat 20 de minute, pana s-a lamurit situatia absurda. M-au dus la avion singura, intr-un autobuz cu burduf:))

Culmea, din toata tevatura asta, mi-au ajuns si bagajele. Am plecat de acasa la 11 dimineata si am ajuns la 1 noaptea la destinatie, culmea, nu peste vreun ocean:))) . E a patra calatorie cu Alitalia si n-am avut nici macar o experienta placuta, asa ca jur din nou ca nu voi mai zbura cu ei. Ma intreb, iarasi, ce facea in situatia asta un pasager care nu vorbea limbi straine, care nu-si cunostea drepturile si care n-avea o agenta la indemana, pe care s-o sune la ore din afara programului ?..... Feeling.....romanian:))))” – scrie Mihaela.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri