Setari Cookie-uri

Andreea Marin, dezvaluire tulburatoare: "Nu am vrut sa mai traiesc!"

Andreea Marin, durere si suferinta.

Andreea Marin s-a destainuit aseara, la „Pretuieste Viata”, in timpul interviului cu Ileana Badiu, ca a traversat o perioada de depresie adanca ce a facut-o la un moment dat sa nu mai vrea sa traiasca.

Iti vine sa crezi cat castiga Andreea Marin intr-o luna?

Dezvaluirile au avut loc in timp ce invitata povestea despre momentele crunte prin care a tracut la randul ei dupa ce si-a pierdut tatal, pe cea mai buna prietena si a avut o sarcina dificila cauzata de o disfunctie hepatica.

Depresia este ca o gheara ce iti prinde sufletul. Nu dormi, nu mananci sau poate mananci prea mult, plangi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trai. Este foarte grav. Depresia nu este o vina, este o boala care are nevoie de ajutorul specialistilor. Se poate sa ajungi in momentul in care nu mai vrei sa traiesti.

Eu am trecut printr-un astfel de moment. Parea ca totul e in regula, dar nu am mai vrut sa traiesc. Am avut norocul sa ajung la specialist la timp. Poate ca nu as mai fi fost in viata acum. Stim bine povestea Madalinei Manole si sunt atatea povesti stiute si nestiute”, a marturisit Andreea Marin.

Citește și:

Foto: Mai slaba cu 10 kg. Noua silueta a Andreei Marin

Dezvaluirile au fost facute in cadrul interviului periodic in cadrul caruia o persoana publica se destainuie si povesteste despre marele impas peste care a reusit sa treaca in viata.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.