Setari Cookie-uri

Foto: Mai slaba cu 10 kg. Noua silueta a Andreei Marin

Andreea Marin si-a schimbat radical stilul de viata, iar atentia deosebita pe care o acorda alimentatiei raw vegan, dar si sportului, si-a pus amprenta vizibil asupra siluetei sale.

Vedeta de televiziune a slabit 10 kilograme si este mai radianta ca niciodata. Mai ales ca in ultima perioada a avut aparitii vestimentare de senzatie purtand rochii Pronovias elegante ce i-au pus in evidenta noua silueta.

Pentru prima editie a emisiunii „Pretuieste Viata” ce a fost difuzata aseara, la TVR, Andreea a purtat o rochie de cocktail Pronovias din satin, pe un umar, cu aplicatii de pietre tip Swarovski, in model floral, pe decolteu. Tinuta a fost aleasa pentru a doua parte a emisunii si a transformat-o pe vedeta de televiziune intro diva incontestabila a micului ecran.

De altfel, cu doar doua zile inaintea debutului emisiunii de la TVR, Andreea Marin a fost prezenta in platoul Acces Direct pentru a discuta despre noul proiect. Cu aceasta ocazie, a purtat o superba rochie Pronovias, albastra, din matase naturala si insertii verticale de pietre tip Svarovski si croi ce urmeaza fidel linia corpului si accentueaza in mod ideal talia.

Citește și:

Andreea Marin a ales tinute Pronovias si pentru inregistrarea spotului TV „Pretuieste Viata”.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.